Taskforce: Er is hard gewerkt aan de 8 maatregelen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Uw profiel | Uitschrijven | Online versie
Nieuws van de Brabantse omgevingsdiensten | maart 2021
Er is hard gewerkt aan de 8 maatregelen
De drie Brabantse omgevingsdiensten hebben in 2020 gewerkt aan de uitwerking van de 8 maatregelen vanuit het rapport ‘Meer dan de som der delen’ van de Taskforce Veehouderij 1.0. In werkgroepen hebben zij efficiencyslagen gemaakt in de agrarische werkwijzen rond vergunningverlening.
In de Taskforce Veehouderij 2.0 (‘Taskforce’) is samengewerkt en afstemming gezocht om te komen tot eenduidige werkwijze waar nodig en mogelijk. In 2020 zijn 7 van 8 maatregelen nader uitgewerkt met elkaar.
Lees meer >
 
Nico van Mourik: Wij willen een positieve bijdrage leveren >
 
Sanne Damsma: We hebben allemaal onze eigen rol in de keten >
 
Hoe kunnen we belangrijke ontwikkelingen blijven volgen?
De agrarische sector is volop in ontwikkeling door de transitie van de veehouderij. De Taskforce voert de regie tussen de drie Brabantse omgevingsdiensten en de partners.
Lees meer >
 
Reinder Eekhof: Toetsen aan en afstemmen op veranderende speelveld >
 
Mat Verkoelen: Vraagstukken gezamenlijk oppakken >
 
Vragen?
Heb je vragen of wil je meedoen aan de Taskforce neem dan contact op met de projectleider van de Taskforce 2.0: Dave Ploum 06-10316711 of via mail DPloum@odbn.nl.

Stuur door
Als je denkt dat deze nieuwsbrief ook interessant kan zijn voor een collega van je, stuur deze mail dan naar hem of haar door.
Dave Ploum >
 
Maak kennis met de Brabantse omgevings­diensten, het speelveld is uitdagend en verandert continu.
U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van de ontwikkelingen rondom de Brabantse omgevingsdiensten. Wilt u meer weten over de Brabantse omgevings­diensten? Ga dan naar onze website.